ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید
سرخط خبرها

پاسخ گسترده مقاومت فلسطین به حملات اسرائیل | لحظه فرار صهیونیست‌ها + فیلم و تصاویر

  • کد خبر: ۱۶۳۳۴۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
پاسخ گسترده مقاومت فلسطین به حملات اسرائیل | لحظه فرار صهیونیست‌ها + فیلم و تصاویر
حملات راکتی مقاومت فلسطین در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی آغاز شده و به تل‌آویو رسید؛ اتاق مشترک عملیات مقاومت فلسطین اعلام کرد این حملات، آغاز پاسخی پشیمان‌کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری اعلام کردند که مقاومت فلسطین حملات راکتی خود به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه را آغاز کرده و طی ساعتی با پرتاب بیش از ۱۰۰راکت، به تل‌آویو رسیده‌اند. این حملات سراسر سرزمین‌های اشغالی را در ترس و وحشت فرو برده و موجب فرار شهرک‌نشینان به پناهگاه‌ها شده است.

مقاومت فلسطین: این شروع است

خبرگزاری «یونیوز» به نقل از منابع فلسطینی گزارش داد که منبع آگاهی در اتاق مشترک عملیات مقاومت فلسطین تصریح کرد: پاسخ مقاومت در چارچوب رویارویی مستمر با تروریست‌های اشغالگر و در چارچوب دفاع مشروع است. اجماع، هماهنگی و حمایت سیاسی کامل فلسطینی‌ها برای این پاسخ وجود دارد که نشان‌دهنده موضع اصلی فلسطین است.

تل‌آویو در تیررس

منابع فلسطینی اعلام کردند که حملات راکتی مقاومت فلسطین به «عسقلان» و «سدیروت» با ده‌ها راکت ادامه دارد و حتی به «تل آویو» رسیده‌اند. تصاویر منتشر شده که نشان می‌دهد برخی مزارع کشاورزی اطراف تل‌آویو آتش‌گرفته و صهیونیست‌ها درباره خسارات گسترده دیگر نگرانند.

خبرنگار شبکه صهیونیستی «آی‌۲۴» از شنیده شدن صدای انفجار بر فراز تل‌آویو و رهگیری راکت‌های شلیک‌شده از غزه خبر داد. بسیاری از وزرای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نظیر وزیر ارتباطات، همانند سایر شهرک‌نشینان به پناهگاه‌ها فرار کرده‌اند.

فرار دسته‌جمعی به سبک اشغالگران

رسانه‌های جهان در حال بازنشر تصاویری هستند که نشان می‌دهد ساکنان تل‌آویو و سایر شهرک‌نشینان اشغالی از خانه‌ها، ساحل دریا و مراکز شهرها به سوی پناهگاه‌ فرار می‌کنند.

جهاد اسلامی: پیام‌مان را رساندیم

«داود شهاب»، از رهبران جنبش جهاد اسلامی در گفت‌وگو با شبکه «الجزیره» تصریح کرد: این پاسخ ما به جنایت ترور فرماندهان جهادی و در چارچوب مقابله با تجاوزات اشغالگران است. هماهنگی مقاومت فلسطین در پاسخ به جنایات رژیم اشغالگر، پیامی به آن‌هاست که بدانند در پیش‌بینی و اهداف شکست خورده‌اند. مسئولیت تشدید تنش‌ها، تنها بر عهده دولت اشغالگر و ارتش آن است.

نتانیاهوی مدعی: آماده‌ایم!

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که جلسه‌ای امنیتی را با برخی وزرای کابینه خود برگزاری کرده، خطاب به شهرداران شهرک‌های اشغالی مدعی شد: برای احتمال گسترش عملیات و انجام حملات قوی علیه غزه آماده هستیم!

آژیرخطر در تمام سرزمین‌های اشغالی

خبرنگار شبکه «المیادین» در این باره گزارش داد: راکت‌های جدیدی از نوار غزه به سوی صهیونیست‌ها پرتاب شده و آژیرهای خطر در شهرک‌های «سدیروت»، «شاعر هنگیف» و «عسقلان» به صدا درآمد.

پاسخ گسترده مقاومت فلسطین به حملات اسرائیل | لحظه فرار صهیونیست‌ها + فیلم و تصاویر

شبکه «الجزیره» نیز گزارش داد که آژیرهای خطر در «اسدود»، حومه آن، «نتیفوت» و در بیش از ۳۰ کیلومتری مرز با غزه به صدا درآمده‌اند. تمام مناطق صهیونیست‌نشین از جنوب تل‌آویو تا مرز غزه تحت حملات راکتی مقاومت قرار دارد.

پاسخ گسترده مقاومت فلسطین به حملات اسرائیل | لحظه فرار صهیونیست‌ها + فیلم و تصاویر

اصابت راکت‌ها به اهدافی در شهرک‌ها

 شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که یک راکت به خانه‌ای در سدیروت اصابت کرده است. رسانه‌های عبری ساعتی بعد گزارش دادند که بسیاری از این راکت‌های مقاومت به ساختمان‌ها و اماکن شهری برخورد داشته‌اند.

پاسخ گسترده مقاومت فلسطین به حملات اسرائیل | لحظه فرار صهیونیست‌ها + فیلم و تصاویر

در ادامه گزارش‌ها آمده است: راکت‌هایی که از نوار غزه پرتاب شده، مربوط به حملات امروز رژیم صهیونیستی هستند و پاسخ مقاومت فلسطین به ترور سه رهبر جنبش جهاد اسلامی در روز گذشته نیستند.

صدها راکت در عرض یک ساعت!

رسانه‌های صهیونیستی در گزارش‌های خود اعلام کردند: تاکنون صدها راکت به سمت شهرک‌های اطراف غزه شلیک شده که سامانه گنبد آهنین تنها چند راکت را رهگیری کرده است. شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که در یک ساعت گذشته حدود ۱۰۰ راکت از سوی فلسطین شلیک شده است.

این رسانه‌ها در ادامه گزارش‌های خود اذعان کردند: پس از ۳۶ ساعت انتظار، رگبار راکتی فلسطینی‌ها آغاز شده و راکت‌هایش به اهدافی در سدیروت تا عسقلان اصابت کرده‌اند.

پایگاه اینترنتی روزنامه عبری «معاریو» نیز درباره این حملات نوشت: رگبارهایی از راکت‌ به سوی عسقلان و مرز غزه روانه شده‌اند که تاکنون هم ادامه دارند.

این پاسخ راکتی مقاومت در حالی انجام شد که رسانه‌های فلسطینی، صبح امروز (چهارشنبه، ۱۰ می)، از آغاز موج جدید حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه و هدف قرار دادن چندین نقطه در آن خبر داده بودند.

براساس گزارش خبرگزارس فلسطینی «شهاب»، جنگنده‌‌های رژیم صهیونیستی، در دومین روز تجاوز به نوار غزه، چندین شهر را در این منطقه هدف قرار دادند.

بامداد روز سه‌شنبه، ۹می منابع خبری فلسطینی با گزارش حداقل ۴۰حمله هوایی به سراسر نوار غزه، خبر دادند که مواضع جنبش جهاد اسلامی در شهرهای رفح، غزه و خان‌یونس بار دیگر هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌ است. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->